Sailing Born to Run

mannskapet

Vi er et mannskap med ulik erfaringer, kompetanse og lidenskaper, forent av vår felles drøm om å seile på verdenshavene. Noen har seilt hele livet, mens andre så vidt har satt sine føtter om bord i en seilbåt. 

Les mer om mannskapet under.

Helene

25 år | Bergen

Carl Hermann

26 ÅR | lier

langtur 2024-2025

Vil du gjesteseile med oss?

Vi har alltid plass om bord til gjester som har lyst til å være med på deler av languren. På havkryssningene er 

Helene har snever erfaring fra sjøen, men har i oppveksten vært mye i både robåt og snekke. Det var først våren 2018 at hun ble introdusert for seilbåtlivet, og har blant annet fått oppleve seilaser til Storbritannia, Danmark, Sverige og rundt om i Norge. Seilbåtlivet har gitt henne nye perspektiver på reising, hvor særlig det å komme inn i til de idylliske skjærgårdene har gitt mersmak. Helene ser mest frem til å oppleve Karibia og til å møte mennesker fra andre kulturer. Det tøffeste blir å forlate Emma (vår kjære lille valp) og familie/venner i ett helt år.

Helene Kolltveit Brekke

25 ÅR | BERGEN

Carl Hermann er vokst opp i familieseilbåten med helgeturer i Oslofjorden og sommerferier i Nord-Europa. Han har seilt aktivt tomannsjolle i Asker Seilforening og begynte tidlig med kappseiling. Som regattaseiler har han seilt både doublehanded og på stort lag i nordiske regattaer. Han har også eid mange seilbåter med venner, vært leder for en seilforening i noen år, og vært seilinstruktør. Nå arbeider han som navigasjonsoffiser i Marinen.

Carl Hermann Corneliussen

26 ÅR | lier

Torkild kan å vinsje. Ellers tror han det blir bra å surfe Biscaya og en del andre steder. Jeg gruer meg mest til å se Sigurd på uke 2 uten land i nærheten.

Torkild Rosvoll

23 ÅR | asker

Sigurd har null seilerfaring og gleder seg mest til hummerfangst i Karibien. Han vet helt ærlig ikke hva han gruer seg til.

Sigurd Lenasønn Tjelle

23 ÅR | asker

Peder sin seilerfaring stater fra ung alder på familieturer og sommerferier rundt i Europa. Han har drevet aktivt med jolleseiling og brettseiling gjennom oppveksten både som hobby og i konkurranse. For å i ettertid jobbet som trener innen brett og jolle seiling i flere år. I tillegg har han deltatt i storbåt regattaer fra tidlig alder og helt fram til i dag. Det han gleder seg mest til er å oppleve nye deler av verden og drive med morsom vannsport, mens han gruer seg mest til å forlate kjæresten.

Peder Stiansen

23 ÅR | asker