Sailing Born to Run

drømmen

Sailing Born to Run er vårt eventyr om bord på seilbåten «Born to Run» hvor vi skal tilbringe et år på sjøen. Sommeren 2024 kaster vi loss fra Norge med kurs mot nye farvann. Langturen er drevet av en lidenskap for seiling og oppdagelse.

Slik ble drømmen til.

Drømmen om å reise på denne langturen ble døpt en strålende sommerdag i idylliske Portør. Året er 2018. Peder hadde besøk av kameratene Sigurd og Torkild, mens Helene og Carl Hermann kom innom med seilbåt. Mellom latter og gode samtaler, spiret en idé om å dra på en langtur sammen.

Peder tente på alle plugger og ville reise allerede august samme år. Ideen pirret utvilsomt alle, men som enhver plan måtte den ta hensyn til realitetene. Det var ikke mulig å realisere drømmen så raskt. Vi bestemte oss derimot for at på langtur, det skulle vi.

Året 2024 ville være det perfekte tidspunktet for vårt eventyr. Det ga oss tid til å komme oss litt lenger med studier og jobb, samt god nok tid til forberedelser for å gjøre drømmen om til virkelighet. Med seilene fylt av vind og hjertene fylt av drømmer, vil vi utforske fjerne farvann, kjenne pulsen i nye fjellsider og dele historier med andre seilere. Reisen vil dokumenteres gjennom en kombinasjon av tekst, foto og film.

Følg oss på reisen mens vi seiler gjennom nye farvann, oppturer, nedturer og solnedganger.

Vi kommer til å publisere mest foto og korte filmer på Instagram. På YouTube har vi til intensjon å forsøke oss på noen lengre episoder fra hver etappe. Hjemmesiden vil oppdateres med tracking og reisebrev. Har du spørsmål til reisen vår er det bare å ta kontakt.